tirsdag 30. august 2011

Siste snev av sommeren

Lenge siden sist folkens!!!!!
Ting går veldig bra med meg og prinsen. Han har nettopp begynt å legge seg til kl.19 og sover gjennom natten. Av og til våken og må få smokken og et styk på kinnet. Forsatt mye våken om dagen med kun noen korte lurer. I helgen stakk den første tannen frem og i dag tittet jammen santen den andre opp. Han snur seg fra rygg til mage til høyre. Tenk hvor mye som har skjedd på 5 måneder. Det er fantastisk å følge han hver dag og se hvordan han blir større og utvikler seg. Jeg storkoser meg i morsrollen. Om halvannen uke reiser vi til Spania. Er kjempespent på hvordan det blir å fly og være i syden med prinsen. Er det noen som har noen tips eller noen råd i forhold til det????? 
Ellers så blir nok bloggingen nedprioritert en liten stund til, mens vi nyter siste snev av sommer. Men har mange prosjekter å vise dere når kveldene blir mørk og kald.
Mange klemmer til dere alle.........


Veronica :-)

4 kommentarer:

 1. Hei og hopp.

  Så koselig å se en oppdatering fra deg, har titta innom av og til, og skjønner godt at du har tatt ferie =) Vips så har jeg også hatt det, ikke oppdatert bloggen på en stund.
  Her går det bare bra, koser oss masse. Og lever travle og morsome dager.

  Klem klem

  SvarSlett
 2. God kveld:)

  Der var du tilbake ja...kjekt å ha deg tilbake:)

  2 tenner her hos lille gutten min også;)

  Ha en fin kveld hos deg:)
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Koselig å høre fra deg!
  Ønsker deg en flott tur sydover :)
  Klem ;)

  SvarSlett
 4. koselig å høre fra deg igjen :-) Det er utrolig mye som skjer på kort tid, og da er det godt å være til stede og få det med seg :-D

  ha det godt - klem Siv

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...