torsdag 24. juni 2010

Sankthansaften

Vi lånte en 27 Pro fra jobben til min kjære og tøffet til byn. Da min kjære er yathdesigner på NB marine, så fikk jeg på turen gjennomgått tankene bak hver eneste detalj og utforming av båten. Mest fornøyd var han med passasjersetet som han hadde designet, når du sitter sidelengs mot fører kan det sitte to og så ved en enkel håndvendig fjerner du en pute og en plate og en person kan sitte å se framover. Det han fant ut manglet var en styremulighet fra baugen, men han fant en løsning på det og.
På vei til byn møter vi gigantskipet Queen Mary 2. Såvidt hun kom seg under Askøybroen.
En herlig 3 retters middag ble inntatt på RED SUN sushi restaurant. Ostekaken her er absolutt å anbefale, den er som en drøm på tungen.
Vi legger oss på driv utenfor Laksevåg og venter på at tønnebålet skal bli tent, vi har selskap av en horde med båter i alle fasonger. 
Vi finner frem piknik kurven og koser oss med ost og kjeks mens bålet flammer opp. 
Vi får en del og blikk og smil mot oss. Jeg har en anelse om at det er fordi båten har noe til felles med en annen kjent båt. Kan dere gjette hvilken?

1 kommentar:

  1. Hei og hopp!!!
    Tavlelaging: Du trenger en treplate eller fiberplate av noe slag. Sparkle sprekker og hull. Puss. Ha på kvistlakk hvis det er noen kvister der. Så maler du tavlen 4 strøk med sort, silkematt, vannbasert interiør maling. F eks Lady.
    Lykke til!!! Bare spør mer hvis du lurer på noe!!!

    Klemmer fra Lena

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...