mandag 29. mars 2010

Hviledag eller arbeidsdag?

Etter en lengre diskusjon om hva som  er lov og hva som ikke er lov å gjøre i hagen på en søndag, var vi ens om at motorsagen måtte forbli taus. Andre ting er vi forsatt litt uenig om, så slenger ut en liten debatt her. Hva med klesvask på snoren? Male huset? Plante? Hamre? Mure? Skal vi i 2010 måtte forholde oss til at de troende mener at søndag er en hviledag som er hellig og dermed kan vi ikke arbeide på denne dagen eller må vi forholde oss til det faktum at i dag er gjerne søndagen den dagen vi kan få unna litt arbeid i og rundt heimen? Mange jobber gjerne 6 dager i uken og eneste dagen å få unna litt hjemme er søndagen. Og hva med søndagsåpne butikker og bensinstasjoner? Folk jobber jo der om søndagen så hvorfor kan vi ikke jobbe hjemme? Kjør debatt! Trykk på "kommentarer" under innlegget for å kommentere.

2 kommentarer:

  1. ingen jobb i hage før 12. har du hage hvor ingen ser deg, jobb i vei. minst mulig motorsag, men en time eller 2 etter 4 er greit. plenklipping etter 4. hamring etter 2. sementblander etter 2. Palmesøndag og 1. påskedag ingen bråking. eller 1.juledag..

    SvarSlett
  2. Men hvor kommer disse tidspunktene fra? Er det noe alle vet? Ærlig talt ser jeg ikke forskjellen på å klippe plenen kl.12 og kl.16.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...